Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa.
Menü

Társasjáték - GYIK

Vásárlóink leggyakrabban feltett kérdéseire a lentiekben válaszolunk. A társasjátékkal kapcsolatos kérdéseikre adott válaszainkat igyekszünk bővíteni, az ügyfeleink által leggyakrabban feltett kérdések alapján.

1. Online, rendelhető e a Szivárványpeca társasjáték?

Igen. A Szivárványpeca társasjátékot online rendelheti. Természetesen, a társasjáték előre egyeztetett időpontban Dunakeszin is átvehető.

2. Ovis társasjáték e a Szivárványpeca társasjáték?

A Szivárványpeca olyan fejlesztő játék, amely akár óvodás gyermekek részére, akár iskolásoknak is egy kiváló lehetőség az otthoni fejlesztésre. SZABÁLYLEÍRÁS  RÉSZLETESEN A HÍREK-BEN A BLOGOK ALATT!!

3. Felnőtt társasjátékként mennyire elfogadott? Vásárolható e felnőttek részére ez a társasjáték?

Mivel az egész család játszhatja ( összesen 6 fő) ezért felnőttek részére is egy nagyon jó és vicces szórakoztató lehetőség. Igen sokszor még Ők is fejlődnek, ha esetleg lenne még valami tanulnivalójuk azt veszik észre, ha sokat játszanak, hogy jobban szervezik mindennapjaikat, jobban vág az eszük. Tulajdonképpen egy családi társasjáték, amely a család minden tagjának hatékony fejlesztést nyújt.

4.Segíthet –e ez a játék, ha elakadtam egyéb mozgásfejlesztések otthoni végzése közben? Például a TSMT Home-Training végzésében?

Ez a társasjáték éppen azért lett kifejlesztve, hogy azok a gyerekek is fejlődjenek, akik nem jutnak el mozgásterápiákra, pedig lenne rá szükségük. Találkozunk olyan gyerekekkel, akiknek semmi sem jó, akiknél van egy oppozíciós zavar. Ez azt jelenti, hogy azért sem azt csinálja, amit kérünk Tőle! Mindig mást akar, ezért nehéz Velük bármilyen feladathelyzetet véghez vinni. Itt lehet Ő a játékvezető, kitalálhatja Ő a körben végzett mozgásos feladatokat. Ő lehet a „ MEGMONDÓ” emberke, és éppen ez az , amire vágyik.

5.Logikai társasjáték –e a Szivárványpeca?

Komoly logikai képességekre van szükségünk benne, amikor azzal a kockával játszunk, amelyen a hiányzó 6.geometriai formát kell megtalálni és a szín kockával egyeztetni. Így tehát elmondható róla, hogy logikai társasjáték is az egyéb nagyon sokoldalú fejlesztő hatása mellett.

6.Magyar társasjáték –e a Szivárványpeca?

Igen, 27 éve szenzomotoros fejlesztéseket tartó terapeuta fejlesztette ki a játékot.

7.Ez a társasjáték 5 éveseknek is való?

Természetesen, hiszen a leginkább javasolt korosztályunk 5-7 éves korú gyermekek, mivel ez egy nagyon szenzitív időszaka a gyermek fejlődésének minden szempontból.

8.Web játékbolt ez a felület?

Nálunk csak ez az egy társasjáték található,azonban olyan sokféle fejlesztési lehetőséget talál ebben az egy játékban a vásárló, mintha több fejlesztő játékot „ összegyúrtak” volna.

9. Ez a típusú társasjáték óvodásoknak való?

Óvodásoknak is való természetesen, azonban mivel több kockát tartalmaz ( 4 db) , amivel nehezíthetjük a szabályrendszerét, ezért több korosztály is használhatja .Iskolások, sőt felnőttek is javasoljuk, akik szeretnek játszani!

10. Szeretném társasjáték fajták szerint besorolni ezt a játékot, mit javasolnának erre?

A Szivárványpeca c. társasjáték egy fejlesztő típusú társasjáték, mely fejleszti a logikai gondolkodást, mozgáskoordinációt és a figyelmet,reakció-időt, gyorsaságot is.

11.A tanárnő azt javasolta, hogy keressek logikai társasjátékokat gyerekeknek. Megfelel ez a játék ennek a kritériumnak?

Igen, a legjobb helyen keres! Jó szórakozást kívánunk az egész családnak!

12.Társasjáték rendelés leadásakor mennyi időt kell várnom, hogy a játék megérkezzen?

2-3 nap alatt kiszállítjuk Önnek! Weboldalunkon tájékozódhat a lehetőségekről, mert lehetséges személyes átvétel is. Ilyenkor még szállítási költséget sem kell fizetnie!:)

13.Fejlesztő társasjátékokat keresek. Az Önök által forgalmazott játék megfelel ennek?

Igen! Örömmel értesíthetem, hogy a válasz 100%-ban igen!!! A Szivárványpeca nagyon sokoldalú fejlesztést biztosít gyermekének! Minden olyan részképességet fejleszt, amelyekre szüksége lesz a gyermeknek az iskolában, hogy egy sikeres , boldog kis iskolásunk legyen, aki élvezi a kihívásokat és az új információkat!

14. Mostanában hallottam, hogy egy játék lehet okos társasjáték. Nagyon érdekelne mit jelent ez?

Kedves érdeklődő! Valóban van ilyen „ szóhasználat”! Azt jelenti, hogy a társasjáték, amivel gyermekünk játszik okosítja –e, van –e valami fejlesztő hatása magának a társasjátéknak, vagy csak szórakozunk vele. Azt gondoljuk, hogy minden játék jó, amit szeret gyermekünk, de aminek van fejlesztő hatása, az meg egyszerűen nagyszerű! Ilyen a Szivárványpeca is!

15.Szeretném megtalálni a legjobb családi társasjátékokat. Mit gondolnak az Önök játéka elnyerheti vajon ezt a címet?

Rendkívül bizakodóak vagyunk ebben a témában! Akik eddig megvásárolták nagyon pozitív visszajelzéseket adtak ez ügyben! Mindenki nagyon élvezi,hatalmas csaták alakulnak ki családon belül, mert mindenki győzni akar,így időnként a felnőttek sem bírják ki, hogy hagyják győzni a gyereket!

16. Amikor társasjátékot keresek felnőtteknek, hogyan válasszak?

Mindenképp játékot olyat érdemes választani, ami tartogat kihívásokat! Taktikai elemeket, logikai gondolkodást kívánó társasjátékot keressen! Mindenképp javasolnánk egyik ilyen lehetőségként az általunk forgalmazott Szivárványpeca c. társasjátékot, mert ebben minden ilyen elem megtalálható, sőt még egy kicsit el is fáradunk, megmozgatjuk izmainkat, levezetjük feszültségeinket! Nagyon ritka a nagymozgásos társasjáték a piacon! Jókat nevetünk és lehet vicces dolgokat kitalálni, hogy mi legyen a vesztes „ büntije”…. Nagy kreativitással rendelkező csapatok sok érdekességet tudnak összehozni!!!

Rendezés:
Raktáron

A könyvecskében olyan tünetekről olvashatunk, melyeket azoknál a gyermekeknél figyelhetünk meg, akiknek vannak tanulási nehézségei, részképesség problémái vagy magatartási, viselkedési, beilleszkedési nehézségekkel küzdenek. A tünetek már korai életszakaszban megfigyelhetőek és igen fontos lenne a prevenció,ezért született meg ez a kiadvány.

Javaslatokat,ötleteket is találhatunk benne, akár speciális terápiás megoldásokra.

2.390 Ft
Raktáron

A könyvecskében olyan tünetekről olvashatunk, melyeket azoknál a gyermekeknél figyelhetünk meg, akiknek vannak tanulási nehézségei, részképesség problémái vagy magatartási, viselkedési, beilleszkedési nehézségekkel küzdenek. A tünetek már korai életszakaszban megfigyelhetőek és igen fontos lenne a prevenció,ezért született meg ez a kiadvány.

Javaslatokat,ötleteket is találhatunk benne, akár speciális terápiás megoldásokra.

2.390 Ft
Raktáron

Képességfejlesztő társasjáték: Szivárványpeca

A társasjáték egyedi kiválósága abban rejlik, hogy szem-láb koordinációt is fejleszt, ami azért nagyon fontos, mert nagymértékben segíti a matematikai, számolási képességeinket.

20.900 Ft 15.900 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)