Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa.
Menü

Figyelemzavar fejlesztése

Figyelemzavar fejlesztése a Szivárványpeca társasjátékkal?

 

A figyelemzavaros gyermekek nehezen viselik a Számukra unalmas dolgokat, ahol tartós erőfeszítéseket kell alkalmazniuk, vagy egy tanulási folyamatot kell megszervezniük,esetleg külső utasításokat kell betartaniuk, mivel minden apró dolog eltereli a figyelmét.

A Szivárványpeca képességfejlesztő társasjátékot igyekeztem úgy megalkotni, hogy a játék változatos, izgalmas legyen a figyelemzavaros , ADHD, magatartás zavarral küzdő gyermekek esetében is. Ezért ebben a készségfejlesztő társasjátékban, a gyerek szinte másodpercenként új feladattal találkozik. Nehezíthető a kockákkal, mert 4 is van benne, változtatható a mozgásminta, koordinációs feladat, mozoghatunk előre, de hátra is. Alkalmazhatunk hanghatásokat, tapsolásra dobunk a kockákkal, vagy épp csengőszóra, dobpergésre, sípszóra, amivel emeljük az auditív figyelmi szintet.

Épp úgy ahogy kéri a „ játékvezető”, de ha úgy szeretné lehet Ő is játékvezető. Csak a játékosoknak kell megegyezni a szabályrendszerben!

Nyugodt lehet afelől, hogy az Ön figyelemzavaros gyermeke is megtanul fókuszáltan figyelni, mert csakis így lehet benne nyerni! Végre a magatartás zavarral küzdő gyermek is kiélheti magát, mert ebben a képességfejlesztő társasjátékban annyit mozoghat, amennyit csak szeretne és ráadásul senki nem fog rászólni, hogy maradjon a helyén! Itt nem baj, hogy nagy a mozgásigénye, nem baj, ha ugrál, sőt épp azt kérjük! Azonban megtanulja, hogy lehet tervszerűen is ugrálni, futni, így érik,harmonizálódik a koordinációs képessége is,ami pozitív változást fog hozni az idegrendszeri érettségben is. Végre az Ön gyermekéről is azt fogja hallani, hogy "gratulálok anyuka, gyermeke kiválóan tud figyelni az órákon és bizony magatartásból is lehet majd "ötöst" hozni."

 

Nincs megjeleníthető termék.