Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa.
Menü

Szivárványpeca képességfejlesztő társasjáték

Ár:
20.900 Ft
15.900 Ft
Kedvezmény: 24%
Várható szállítás: 2024. április 19.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (8)
Szállítási díj: 1.690 Ft
Elérhetőség: Raktáron
ADHD-s gyermek fejlesztése, a Szivárványpeca képesség fejlesztő társasjátékkal

Képességfejlesztő társasjáték: Szivárványpeca

A társasjáték egyedi kiválósága abban rejlik, hogy szem-láb koordinációt is fejleszt, ami azért nagyon fontos, mert nagymértékben segíti a matematikai, számolási képességeinket.

Menny.:db

Vélemények

5.00
8 értékelés
5
(8)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 27.
A fejlesztő társasjáték az egyik legfőbb értékes időtöltés, ami örömteli kikapcsolódás minden korosztálynak, tanulás és móka, csapatépítés és személyiségfejlesztés egyidőben. Az együttlét öröme és szerzett közös élmények szorosabbá teszik a kapcsolatokat, növelik a teljesítőképességet, kreativitást, elszántságot. Éppen erre van szükség az olyan területeken, mint a tájékozódási és (ön) irányítási nehézségek, amikor olyant akarunk begyakorolni, amit a könnyed és spontán végrehajtás helyett aktív koncentrálással tud csak megoldani a gyermek (és sokszor felnőtt is). A jó játék onmagával jutalmaz, a még jobb fejlesztő játék maga is gyógymód. A Szivárványpecában a társasjáték öröme, a küzdelem lendülete ellensúlyozza a nehézségeket, növeli az elszántságot, nagyobb elszántásggal és sikerrel végez el olyan mozgásformákat a játékos, amik a fejlesztésében elengedhetetlenül szükségesek de a nehézsége miatt nagy terhelést jelentenének. A játék szerves része a “megszerzés”, ami azonnali jutalomként is szolgál, a siker tükre. Ebben a társasjátékban a fokozatosság elve is érvényesül, a kisebbeknél lehet kifejezetten a szabályok megismerésére és elfogadására fektetni a hangsúlyt, az izgalmasan tapadó formák meg mókásan magukkal ragadóak. Idősebbeknél csapatjáték formájában fejleszthető az együttműködési képesség és logikai készség. A közös játék ugyanakkor empátiára és türelemre tanít az önszabályozás területén alakítva a személyiséget, miközben a mozgáskoordináció finomhangolása által egy hatékony tanulási folyamat zajlik.

Stiblár Erika - Gyermek pszichológus
| 5 / 5 csillag!
2018. 10. 27.
3 éves kislányom fejlesztésére vettük meg a játékot, akinél enyhe figyelemzavart állapítottak meg illetve szorongó magatartása miatt, nagyon nehéz számára az óvodai beilleszkedés. Itthon is nehéz volt kezelni az "állandó hiszti rohamokat". Munkatársam unszolására vásároltam meg a Szivárványpeca képességfejlesztő játékot, akinek 6 éves kisfia hiperaktív-figyelemzavaros viselkedésére, szinte teljes egészében megoldást nyújtott a Szivárványpeca játék otthoni használata.
Pár alkalom játék után nagy fordulat állt be az életünkbe. A kislányom beilleszkedett az óvodába, szeret, sőt imád óvodába járni. Korábban sírt, ha otthagytuk, ma már csak ad egy puszit és boldogan besétál a csoportjába. Szorongásos viselkedése teljesen megszűnt. Óvónők visszajelzései szerint a foglalkozásokon is sokkal aktívabban vesz részt és lekötik figyelmét az óvodai foglalkozások, szóval valóban fókuszáltabb lett a figyelme. Otthoni dühkitörései is megszűntek és valahogy egyszerűbbek vele a mindennapok! Minden szülőnek azt tanácsolom, hogy vásárolja meg a Szivárványpeca képességfejlesztő társasjátékot. Hiába szaladgál orvosokhoz, mindenféle diagnózisok után kutatva, hogy "hiperaktív vagy ADHD-s, vagy SNI-s e a gyermeke". Nem ez a lényeg! Az a lényeg, hogy a gyermeket fejlesszük és erre nekünk kiválóan alkalmas volt a Szivárványpeca képességfejlesztő társasjáték!
| 5 / 5 csillag!
2018. 06. 02.
Nagyon jó társas játék. Igazán össze hozza a családot. Nekünk felnőtteknek is élvezetes, illetve a 6 éves kisfiam és 8 éves kislányom is szereti.
Örülök, hogy "tv-zés" helyett egy ilyen klassz elfoglaltságot találtunk, amely ráadásul mindannyiunkat fejleszt.
Köszönettel:
Lipták Szilvia
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 26.
A férjem és gyermekem is diszlexiás, de inkább csak azért vettem meg a terméket, hogy egy jót nevessünk és játszunk otthon, ha épp nem tudjuk mivel eltölteni az időt. Néhány alkalom társas játékozás után , azt figyeltem meg, hogy a lányomat folyamatosan dicséri a tanító néni és nagyon jó jegyeket is hoz haza. Sőt a férjemen is jelentős változásokat figyeltem meg, pozitív irányban.
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 26.
Pszichológiai szempontból a "Szivárvány Peca” egy olyan játékos közeget biztosít, amelyben a résztvevők a játék közbeni egymáshoz való viszonyulást, az egészséges, kontrollált versengést élhetik át, ezáltal segíti a gyermek szociális fejlődését.
A játék jellege önmagában is, de a játékvezetőre és egymásra való odafigyelés által figyelemfejlesztő funkcióját is betölti. A figurák kellemes színei nyugtatóan hatnak a gyermek pszichéjére.
A mozgásfejlesztés és a testi sémák észlelésének fejlesztése pozitívan hatnak a gyermek kognitív funkcióinak fejlődésére, amelyek a tanulást segítik.
Kutatások igazolják, hogy amikor játszunk nehéz kihívásokat több optimizmussal, kreativitással, nagyobb elszántsággal oldunk meg. Hajlamosabbak vagyunk a társas kapcsolatok építésére. Ezt a nyitottságot könnyedén lehet használni a későbbiekben más terápiáknál.
Bíró Délia-pszichológus
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 19.
A gyerekek nagyon szeretik ezt a játékot. Az is szívesen játssza, aki esetleg nem annyira eredményes, mert élvezi a játékos mozdulatok közbeni haladást, a testmozgás következtében kialakuló jókedvet.
Élvezik, hogy a "halacskát" valóban megszerzik,mivel a mágnes miatt odatapad a kezükre, így nem is kétséges, hogy ki volt a gyorsabb.

Rovó Mihályné

Fót Apponyi Franciska Óvoda
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 16.
Végre valami, ami segített. Ez a társasjáték valójában egy csoda. 9 éves kisfiam keverte a betűket, a számolás sem ment neki.
Amióta heti rendszerességgel a "Szivárványpeca" társasjátékkal játszunk, mintha csoda történt volna. Nem keveri a betűket és a számolás is elfogadható.
Köszönöm Önöknek ezt a kiváló terméket és szívből ajánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
2018. 03. 12.
10 éves lányomnak, aki diszlexiás vásároltam meg ezt a társasjátékot egy gyógypedagógus javaslatára.
Hetente 1x összeülünk társasozni . Eredmény: az egyébként gyengén tanuló kislányom ,kb. 2 hónap után csak 5-ös osztályzatot hoz haza és sokat erősödött az önbizalma.
Köszönöm a Szivárvány Peca Kft.,-nak, hogy megvásárolhattam ezt a kiváló terméket.

Leírás és Paraméterek

 

 

Mit fejleszt a játék?

  • SZEM-KÉZ KOORDINÁCIÓ

  • FIGYELEM, REAKCIÓIDŐ,GYORSASÁG

  • SZEM-LÁB KOORDINÁCIÓ

  • TESTKÖZÉPVONAL KERESZTEZÉS ( ENNEK KÖNNYEDSÉGE, AUTOMATIZMUSA AZ OLVASÁS MEGTANULÁSÁT, SZÖVEGÉRTÉST TÁMOGATJA)

  • SZÍN, FORMA, ALAK FELISMERÉS/ DIFFERENCIÁLÁS

  • FINOM MOTORIKA, TESTTARTÁS JAVITÁS

  • A JÁTÉK TANULÁSI NEHÉZSÉGEK PREVENCIÓJÁBAN (MEGELŐZÉSÉBEN), ILLETVE FEJLESZTŐ TERÁPIÁKBAN IS HASZNÁLHATÓ