Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy a weboldal a lehető legjobb felhasználási élményt nyújtsa.
Menü

Társasjáték vásárlás

Karácsony közeledtével egyre izgalmasabb kérdés, hogy mi kerül a fa alá?

Hirtelen nagy „szezonja” lesz a társasjátékoknak. Sokan szeretik az online játék rendelés t a neten bonyolítani. Ez egy nagyon kényelmes formája a gyerek játékok megrendelésének.

A jó hír, hogy egyre inkább biztonságos,megbízható így,ebben a formában a játék vásárlás az interneten keresztül. Hatalmas a kínálat,amelyben sokszor el is veszünk,azonban fontos, hogy ha tudjuk milyen típusú játékot szeretnénk, akkor kereshetünk célirányosan is.

A társasjátékok rendelése szempontjából érdemes figyelembe venni, hogy legyen valamilyen fejlesztő hatása is a játéknak, illetve, hogy a társasjátékok, melyeket megrendelünk felnőtteknek is nyújtson élvezetes időtöltést. Hiszen nagy a valószínűsége, hogy együtt fogjuk eltölteni az ünnep békés, nyugodt perceit, óráit gyermekeinkkel! A játék öröme pedig összekovácsolja a családot!

Fejlesztésben dolgozó szakemberként érzékelem, hogy egyre több a tudatos vásárló, főként édesanyák, akik kifejezetten logikai társasjátékok felkutatását tűzik ki célul a gyermekeknek. Mivel napjainkban egyre több a figyelmi problémával küzdő kisgyermek, vagy akár kamasz,fontosnak tartják ennek fejlesztését is. A figyelem fejlesztése azért igen fontos dolog, mert minden tanulási folyamat alapja a figyelem! Azt is egyre többen tudják, hogy a figyelem csak mozgásos alapon fejleszthető, hiába büntetünk vagy dicsérünk, ígérünk fantasztikus dolgokat a gyerekünknek, attól még nem fog fejlődni!

A társasjátékok nagy része inkább ülve játszható, nagyon ritkán jelenik meg a piacon olyan játék, ahol mozgásos elemet is tartalmaz a játék. Pedig amikor már sokat ettünk a beigliből ,kifejezetten jól is esik a mozgás!

A Szivárványpeca c. társasjáték éppen ebben különbözik minden mástól! Nagymozgások közben fejleszti a figyelmet, gyorsaságot, reakcióidőt és a logikai gondolkodást is!A játékokat általában besorolják fejlesztő hatás szerint,például szem-kéz koordináció fejlesztése, memória,figyelem,térlátás,diszlexia prevenció,stb. Az a jó hírem, hogy itt minden megvan benne , mint a 3 az egyben kávénál!Van egy olyan terület is, amit nem szoktak kiemelten fejleszteni , ez a szem- láb koordináció,itt még ez is van!

Felnőtt társas ként is megállja helyét, hiszen a bonyolultabb kockákkal játszva nagyon kell figyelni a felnőtteknek is. Csapatban is lehet vele játszani anya és fia együtt az egyik csapat, apa és lánya együtt a másik! Lehetnek a gyerekek kreatívak, kitalálhatnak bármilyen mozgásformát!

A legjobb képességű gyermeknek is tudunk olyan nehézségű mozgásos feladatot adni, amelyet még nem próbált ki, vagy ha ismeri is nem gyakorolta kellő mennyiségben, illetve játékos, de mégis verseny-szituációban. Ez csak a képzeletünkön múlik!

Az egyre érettebb és integráltabb mozgásválaszok megjelenése , a saját végtagjaim feletti kontroll pozitív transzfer hatásként jelenik meg a viselkedés-szervezésben ,önkontrollfunkciókban.

Sokszor tapasztalom mozgásterapeutaként, hogy az igen okos gyerekek öntörvényűek, vagy nehezen fogadják el kevésbé okos társaikat. Ritkábban, de néha ez is lehet egy probléma egyes gyermekeknél. Játék közben a társas kapcsolatok is fejlődnek, az empatikus képességek javulnak! Észrevehetik akár saját sebezhetőségüket is, holott azt gondolják Nekik ilyen nincs!

A kognitív funkciók tekintetében is megjelenik egy magasabb szervezettségi szint, mivel a figyelmünk fókuszálása javul,tartóssága növekszik a játék közben ,így a gondolkodási mechanizmusok hatékonyabbak lesznek, az információ feldolgozása gyorsabb, pontosabb lesz.

A Szivárványpeca c. társasjátékban a folyamatosan növekvő kihívások , egyre bonyolultabb koordinációt , összerendezést megkívánó mozgásos feladatok azok, melyek segítik a komplex tanulási folyamatot, így egy olyan új társasjátékot ismerhet meg, amely fejlesztő játékként is elnyerheti a legnépszerűbb gyerekjáték címet!

Rendezés:
Raktáron

A könyvecskében olyan tünetekről olvashatunk, melyeket azoknál a gyermekeknél figyelhetünk meg, akiknek vannak tanulási nehézségei, részképesség problémái vagy magatartási, viselkedési, beilleszkedési nehézségekkel küzdenek. A tünetek már korai életszakaszban megfigyelhetőek és igen fontos lenne a prevenció,ezért született meg ez a kiadvány.

Javaslatokat,ötleteket is találhatunk benne, akár speciális terápiás megoldásokra.

2.390 Ft
Raktáron

A könyvecskében olyan tünetekről olvashatunk, melyeket azoknál a gyermekeknél figyelhetünk meg, akiknek vannak tanulási nehézségei, részképesség problémái vagy magatartási, viselkedési, beilleszkedési nehézségekkel küzdenek. A tünetek már korai életszakaszban megfigyelhetőek és igen fontos lenne a prevenció,ezért született meg ez a kiadvány.

Javaslatokat,ötleteket is találhatunk benne, akár speciális terápiás megoldásokra.

2.390 Ft
Raktáron

Képességfejlesztő társasjáték: Szivárványpeca

A társasjáték egyedi kiválósága abban rejlik, hogy szem-láb koordinációt is fejleszt, ami azért nagyon fontos, mert nagymértékben segíti a matematikai, számolási képességeinket.

20.900 Ft 15.900 Ft
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(8)